Zegeningen van Boven

Verslag van een bijzondere opschoningssessie waarbij een vloek verwijderd werd. Daarna werd cliënt herverbonden met zijn helpers.

Verslag van een opschoningssessie.

Van de week heb ik een stel op consult gehad voor een opschoningssessie. Dit was zeer bijzonder. De hulpvraag was dat ze beiden last hadden van vreemde gebeurtenissen, waarvan ze het gevoel hadden dat er een vervloeking speelde. Van tevoren had ik de Andara’s voor ze neergelegd, zie de foto.

Ik ging eerst observeren wat er energetisch speelde en ik zag 16 entiteiten. Ook zag ik dat de betreffende persoon energetisch vastzat, “gegijzeld” kwam in mij op. Ik zag dat die entiteiten een rol speelden in die gijzeling en een zwaar netwerk om degene heen hadden gesponnen. Ik voelde dat deze entiteiten een rol speelden om de vloek uit te voeren.
Terwijl ik dat observeerde vroeg ik mij af wat ik eraan kan doen. Ik laat mij altijd leiden door mijn Totale Zelf. Mijn vele helpers zijn een onderdeel van mijn Totale Zelf, zo zie ik dat.

Ik moest niet beginnen bij de belasting, maar bij hetgene waar ze op aanhaakten. Als er een vloek of iets dergelijks speelt, zoeken ze altijd een zwakke plek. Ik kwam uit bij de pijnappelklier. Daar zat een “energetisch implantaat”. Die verwijderde ik eerst met de triple piramide, dit is een geweldige tool, die ik mijn “intentiekanon” noem. (foto 2) Ik zorg altijd dat ik goed check dat op alle niveaus alles opgeschoond is, inclusief alle nawerkingen en terugslag. Toen mocht ik pas de entiteiten verwijderen met vloek en al.
Ik checkte of alle entiteiten weg waren en er waren er nog 3 over. Maar dat bleken goede entiteiten te zijn! Gidsen, wat je ook kan zien als zielsdelen, die van de persoon losgekoppeld waren. Met behulp van de Andara’s heb ik ze in het Hart bewustzijn geankerd. Ik zag dat ze gelijk bezig gingen met heling geven.

Na afloop voelde de cliënt zijn energie weer terugkomen. En voelde zich bevrijd en dankbaar.

Ook voor de partner mochten oude stukken opgeruimd worden. Na afloop merkten beiden dat zij beter en vollediger kon ademen. Ook was haar stem opgehelderd en krachtig. Zo prachtig om mee te maken!

Aan het eind liet ik het stel elkaar omhelzen en legde ik de Andara’s om hen heen. Dit voelde zeer bijzonder en ze kregen zegeningen van boven.

Ik ben nog steeds onder de indruk van wat ik mocht doen en wat ik mocht aanschouwen.